Лихнида
Welcome

Основна де?ност на Акционерското друштво "Лихнида" е преработка на пластични маси, ко?а се преточува во широка палета на производи, наменети главно за домашниот, но се пове?е и за странски пазари.

a PNG logo
Welcome

Симнете го на?новиот каталог на производи во PDF формат

a PNG logo
Почетна За нас Продукти Каталог Контакт