Лихнида
Welcome
Дел од нашето производство:
1.Пластични производи 2.Гајби 3.Амбалажа 4.Нови Артикли

 

8-1
Кофа 5л.
8-11, 8-3, 8-4
Кофа со капак 5/10/15л.
8-100
Корпа универзал 18L
8-5
Кофа од 12л. со метална рачка
8-2, 8-179
Кофа од 9л. / Со капак
8-33
Канта од 30л. со метална рачка
8-221
Кофа - Џогер
8-220
Кофа од 12л.
8-10, 8-205
Вангла четвртаста 22/10л.
8-205
Вангла четвртаста 10л.
8-205
Вангла четвртаста 10л.
8-189
Вангла ⵁ32/8л.
8-6, 8-7
Вангла ⵁ40/15л., ⵁ50/30л.
8-198
Вангла округла 27л.
8-194, 8-8, 8-131, 8-9
Вангла елипса 13/20/30/80л.
8-261
Вангла со капак ⵁ40
8-148, 8-12
Корито 100х50, 80х50
8-159
Детска кадичка нова
8-159
Детска кадичка нова
8-99
Детска кадичка
8-13, 8-15
Леѓен ⵁ40/43 нов
8-13, 8-15
Леѓен ⵁ40/43 нов
8-14, 8-16, 8-17
Леѓен ⵁ38/42/46
8-31
Канцелариска корпа
8-29
Санитарна канта четвртаста
8-290
Кофа четвртаста
8-28
Патент канта - округла
8-127, 8-128
Кутија за фрижидер голема/мала
8-142
Кутија за домаќинство
8-246
Канта од 7л.
8-173, 8-174, 8-175, 8-176, 8-177
Кутија херметик 4/2,5/1,5/1/0,5л.
8-67
Гарнитура Охрид 5/1
8-163, 8-162, 8-164
Кутија голема/мала/најмала
8-209, 8-210
Кутија за зачин со дихтунг голема/мала
8-213, 8-84
Кујнска гарнитура 6+4/Полица за зачин
8-55, 8-56
Сад за викенд голем/мал
8-55
Сад за викенд голем
8-57, 8-58, 8-54
Турис. гарнитура за 6/4 особи.
Сад кружен со капак
8-54
Сад кружен со капак
8-167
Ѕвоно за торта - кружно
8-172
Ѕвоно правоаголно
8-112
Миксер вангла
8-113, 8-114
Сад за миксер ⵁ20/12
8-113
8-190
Цедилка за лимон
8-35
Цедилка ⵁ26
8-202
Цедилка ⵁ18 со рачка
8-257
Сад за кисело млеко
8-68
Решетка за садови
8-188
Решетка за садови голема
8-119
Решетка за есцајг
8-178
Цедилка за есцајг
8-80
Бокал 1,7л.
8-207
Бокал 2л.
8-208
Бокал 1,5 л. со капак
8-25, 8-185
Мерица 0,5/1л.
8-39, 8-40
Инка (за ајвар) мала/голема
8-36, 8-37, 8-196
Инка мала, голема, четвртаста
8-74, 8-86
Корпа за леб гравирана/24см.
8-109
Послужавник овален
8-110, 8-111
Послужавник четвртаст 40х26/55х38
8-168
Послужавник за менза 45х35
8-206
Послужавник овален
8-156
Носилка за шишиња
8-201
Сталажа за шишиња 1/6
8-184
Сталажа за намирници
8-184
Сталажа за намирници
8-157
Затварач за шише 10/1
8-66, 8-69
Капак за тегла - голем/мал
8-63, 8-161
Соленик столен/викенд
8-161
Соленик викенд
8-78, 8-77
Лонче со капак Лонче Кекец
8-73, 8-65, 8-75, 8-82
Чаша, Чаша нова, со капак, за ракија
8-204
Даска за сецкање
8-211, 8-239
Лажица и вилушка.
Држач за кеса
8-262, 8-268
Штипка за затворање кесе мала/голема
8-215
Чаша за сладолед
8-218
Подметач за чаша 1/6
8-274
Подметач за шише со масло
8-108
Сад за салата 4л.
8-105
Капак за миксер вангла
8-105
Капак за сад за салата 4л.
8-107
Сад за салата мал 1л.
8-217
Држач за салфетки
8-219
Сад за мраз 1/12
8-216
Сад за путер
8-195, 8-214, 8-59
Чинија овална мала/голема/ребраста
8-240, 8-241, 8-242
Тањир длабок/плиток/десертен
8-241
Тањир плиток
8-240
Тањир длабок
8-272, 8-271
Тањир плиток/длабок
8-235, 8-199
Корпа за штипалки, штипалки 1/20
8-38, 8-104
Прахер - мал/голем
8-34, 8-171
Ѓубралник - мал/голем
8-20
Четка за ВЦ
8-18, 8-81
Сапуњера четвртаста/со решетка
8-81
Сапуњера четвртаста со решетка
8-236
Сталажа за када
8-183
Корпа за веш - кружна
8-23
Даска за ВЦ
8-22
Детска ВЦ даска адаптер
8-193
Нокшир автомобилче
8-193
Нокшир автомобилче
8-203
Подна решетка 50х50
1-744, 1-745
ВЦ казанче висока/ниска монтажа
1-769
Пловак за ВЦ казанче
8-197, 8-191
Маса, столче
1-794
Кутија за таблети
8-243
Трицикл
8-244
Камионче
8-253
Детско столче за нишање
8-245
Маркет количка
8-130
Детска кофа комплет
8-26
Летечка чинија космос
8-247
Држач за ЦД
8-155
Весло
1-808,3/798,7,6,5
Хилзна ⵁ12х79/52/70/57/38/28
Кутија за крем 30/50/100гр. 1-717,18,19,20,21 Кутија за крем 10/20/30/50/100гр. 8-259, 8-151
Хранилка за пчели 3л./1л.
8-152, 8-252
Ханеманова решет. даданбл.
Чешел за пчели
8-76
Вазна Мимоза
8-122, 123, 124
Саксија ⵁ12/14/16, 8-160, 41, 126, 125
Саксија ребраста ⵁ25/21/20/18
8-122, 123
Саксија ребраста
8-121
Синџир за висечка саксија
8-115, 8-116, 8-117, 8-118, 8-132, 8-133, 8-134
Саксија ⵁ20/23/29/35/12/16/32
8-115, 8-116, 8-117, 8-118, 8-132, 8-133, 8-134
Саксија ⵁ20/23/29/35/12/16/32
8-115, 8-116, 8-117, 8-118, 8-132, 8-133, 8-134
Саксија ⵁ20/23/29/35/12/16/32
8-93
Жардинера 50X18X16
8-93
Жардинера 50X18X16
8-93
Жардинера 50X18X16
8-94
Ѕидна саксија
8-94
Ѕидна саксија
8-90, 8-91, 8-92
Саксија 20/40/60х20х15
8-90 8-44, 8-45
Саксија гравирана голема/мала
8-42
Саксија кружна
8-42
Саксија кружна
8-43
Саксија четвртаста
8-43
Саксија четвртаста
8-265/264/270 1-799
Кофа со осигурач 3л/1л/850мл/шестоаголно кутивче со осиг.
8-237/263/264/238
кутија 1кг. боја/700мл. со осиг. /1л. кофа/ кутија за паста
8-192, 8-200, 8-187, 8-186, 8-234
Кофа херметик од 1/2,5/3/5/12л.
8-269,8-260,8-248,8-254
Кутија со осигурач 25/50/100/200гр.
8-256, 8-60
Кутија со осигурач 450гр./ребраста
8-251, 8-250, 8-249
Кутија за алва 800/450/250гр.
8-267
Кутија за алва 2,5кг.
8-233
Потискач за сирење
10-37
Потискач за сирење
8-273, 8-284, 8-285
Лажица за кондури 60cm/15cm/детска
8-85
Чаша мерица
1-732, 1-733
Наслон и седло
8-283
Гребач за мраз
8-239
Држач за кеса
1-804
Правоаголна кутија 850 г.
8-254/281/278/263/270
Со осигурач 200/400/500/700/850 г.
Почетна За нас Продукти Каталог Контакт